Ongeacht of ze in een relatie zitten of niet, 90% van de vrouwen masturbeert en de helft komt daarbij vrijwel altijd klaar. Doe jij niet aan soloseks of beleef je geen hoogtepunt? Toch doen, het is net zo goed voor je als met z’n tweetjes, en je hoeft geen rekening te houden met je partner. Tijdens een orgasme komen er allerlei gelukshormonen vrij, waardoor stress vermindert en je zelfvertrouwen omhoog gaat. En dat tijdens een work-out voor je bekkenbodemspieren! Die geluksstofjes verminderen pijn, waaronder menstruatiekramp en hoofdpijn, de kans op hart- en vaatziektes is kleiner en je valt er heerlijk van in slaap. Je leert zoveel over je lichaam en wat je lekker vindt, je stilt je libido en kunt aan een partner veel beter aangeven wat jij wilt, waardoor de seks voor jullie allebei beter wordt. Maar wanneer je het schaapjes tellen inruilt voor je vingers, kun je natuurlijk ook even een Tarzan dildo kopen in de sexshop voor nog veel lekkerdere hoogtepunten.

De Tarzan dildo is niet voor niets favoriet!

Eigenlijk is de Tarzan dildo een vibrator, want in alle modellen zit minimaal één motor, maar dat maakt de pret alleen maar groter. Je kunt een Tarzan dildo kopen in allerlei soorten en maten. De originele Tarzan dildo heeft drie uitsteeksels. De middelste gaat in je vagina en de achterste, vaak kraalvormig, in je anus. Het uitsteeksel wat de Tarzan dildo een echte Tarzan maakt is het voorste stuk. Deze is altijd gemotoriseerd en bedoeld om je clitoris te verwennen. Vaak in de vorm van een vlindertje, maar het bekendste toch wel als konijntje waarvan de oortjes bij elke stoot heerlijk langs je clitoris kunnen kietelen. Er zijn ook een boel Tarzan dildo’s zonder anaal stuk, en de meesten stimuleren ook de g-spot.

Met je Tarzan naar de grootste hoogtepunten

Wat voorbereiding is heel fijn als je met je Tarzan dildo aan de slag gaat. Je nieuwe vriendje stimuleert je op meerdere gebieden tegelijkertijd en dat kan erg heftig zijn als je jezelf van tevoren niet goed opwarmt. Ontspan, bemin je erogene zones en als je eraan toe bent gebruik je je Tarzan dildo met wat glijmiddel om het allemaal nog geiler te maken. Zoek uit welke stand(en) jij het fijnst vindt en werk toe naar optimaal genot. Zo goed voor je gezondheid!