Niet iedereen heeft mooie volle lippen. Bij sommige mensen is de bovenlip heel smal en bij andere mensen zijn de lippen niet symmetrisch. Ben jij ontevreden over je lippen dan kun je lipvergroting overwegen. Zo krijg je de lippen waar jij gelukkig van wordt.

Laat je informeren

Wil je graag een lipvergroting laten uitvoeren dan is het belangrijk dat je goed geïnformeerd bent. Op de website van https://sarasinclinic.com/ staat eenvoudig en duidelijk uitgelegd hoe ze te werk gaan. Dit bedrijf is gespecialiseerd in verschillende gezichtscorrecties en werken zeer netjes.

Wat houdt een lipvergroting in

Symmetrische, volle lippen is iets wat al jaren wordt bestempeld als mooi. Natuurlijk wordt niet iedereen geboren met zulke lippen. Gelukkig kun je met lipfillers je lippen voller doen laten lijken. Hierbij is het niet altijd nodig dat zowel de onderlip als de bovenlip behandeld wordt.

Met de cosmetische specialist bespreek je wat je wensen zijn en hij of zij kijkt wat er bij jou nodig is om het gewenste resultaat te bereiken. Wil je lipvergroting zonder fillers dan kan er gebruik gemaakt worden van een klein beetje van je eigen vet. Dit heet lippofilling.

Lipvergroting met fillers

Nadat je met je behandelaar hebt besproken wat je wensen en mogelijkheden zijn, gaat hij of zij aan de slag. Zijn je lippen asymmetrisch dan kan het ook voorkomen dat er een gedeelte van de lip behandeld wordt.

Bij fillers in je lippen wordt er een lichaamseigen stof, genaamd Hyaluronzuur, met een dunne naald ingespoten. Hyaluronzuur komt van nature voor in de huid en verdwijnt langzaam als we ouder worden. Aan de Hyaluronzuur worden ook andere stoffen toegevoegd voor het beste resultaat.

Een behandeling duurt ongeveer vijftien tot dertig minuten. Na de behandeling kan het voorkomen dat je blauwe plekken hebt en dat je lip iets opgezwollen is. Er wordt aangeraden te koelen met ijs. Lipvergroting met fillers is van tijdelijke aard, na zes tot twaalf maanden is de filler afgebroken.

Lipvergroting met eigen vet

Ben je ontevreden over je eigen lippen dan kun je het beste beginnen met lipvergroting met fillers. Deze lipvergroting is tijdelijk en zelfs eerder te verwijderen mocht het resultaat tegen vallen.

Bevalt het resultaat dan kun je overgaan op lipvergroting met eigen vet. Dit heet lipofilling en is permanent. Laat deze ingreep alleen doen door een ervaren en gespecialiseerde arts. Je kunt hiervoor bijvoorbeeld terecht bij sarasinclinic.

De behandeling duurt ongeveer anderhalf uur waarbij je plaatselijk verdoofd wordt. Er wordt lichaamsvet weggenomen op een plaats waar je te veel vet hebt zitten. Dit wordt gereinigd en ingespoten in je lip. Je lip zal na de behandeling gezwollen zijn, maar dit trekt weg.

Waarom kiezen voor een lipvergroting

Als je ouder wordt veranderen je lippen, met een lipvergroting krijg je weer de vollere lippen zoals vroeger. Dit is goed voor je eigen waarde, doordat je een jonger uiterlijk krijgt met vollere lippen zul je ook meer zelfvertrouwen krijgen.

Heb je een smalle bovenlip en wil je graag dat deze in verhouding komt met je onderlip dan is een lipvergroting een goede keuze. Je creëert met een lipvergroting een mooie lach.